TAKE IN YOUR CEO POSITION

PAK JIJ JE POSITIE IN JE ONDERNEMING?

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

LEIDEN OF LIJDEN?

De keuze maken om 30 uur in je bedrijf te werken, zorgt ervoor dat je niet op een andere plek kan zijn. Zoals bij je man, kinderen of vrienden. Dat betekent dat dingen anders zijn dan hoe ze altijd waren. Als je er altijd voor een ander was, zal de afwezigheid van jou als een enorme uitdaging voelen. Egoïstisch, misschien zelfs falend, omdat je het andere mensen wel ziet doen. Wat jij ergens vindt dat je ook zou moeten doen.

PAK JE POSITIE

WEG MET DIE SCHULDGEVOELENS!

Als quick fix voor jou ongemakkelijkheid koop je voor duizenden euro’s (online) trainingen en producten die prachtige resultaten beloven. Helaas blijft dat resultaat bij jou uit. Ligt dat aan het programma, of misschien wel aan jou? Door jouw schuldgevoel richting anderen heb je waarschijnlijk niet de tijd, aandacht en energie aan de training gegeven die het verdient en nodig heeft. Hierdoor boek je weer geen succes, en worden jouw frustraties versterkt.

Jezelf kennen is het begin van alle wijsheid   ~ Aristoteles ~

HET KAN ANDERS

 TIJD VOOR FOCUS OP JEZELF!

Je kijkt niet meer naar wat andere succesvolle ondernemers doen. Of laat je hierdoor lam slaan. Nee! Je gaat ernaast staan. Wat wil jij neerzetten? Hoe ga je dat doen? Welke keuzes heb jij te maken? Hoe zorg je ervoor dat jij gezond kunt omgaan met de stress die om de hoek kan komen kijken? Zodat jij met de juiste energie jouw eigen klanten kan bedienen.  

Een coachtraject kan zomaar als resultaat hebben: 

Een duidelijk beeld welke positie je in wilt nemen in jouw bedrijf en daar voor te staan.
Je afscheid hebt genomen of gaat nemen van de zaken die je afleiden om in je positie te gaan staan.
Dat je je minder schuldig voelt naar anderen.

Je keuzes maakt die goed zijn voor jou en jouw gezondheid met name als het gaat om stress.

Volledige focus hebt op wat je wil gaan doen en wat vooral niet.
Dat er een kloppend beeld ontstaat van jou en je onderneming en dat je hierdoor de juiste klanten aantrekt.
Dat je jezelf niet constant vergelijkt met andere ondernemers waar het ogenschijnlijk makkelijker gaat. Niets is wat het lijkt…
Je eerst nadenkt, voordat je beslist om een online training te gaan volgen. Is dit nu wel het juiste moment?
Dat je de leiding neemt in je bedrijf.

WIE BEN IK?

INGRID KROES

Mijn naam is Ingrid Kroes en ik train en coach mensen die hun CEO position in willen nemen. Dit doe ik al jaren binnen grote organisaties als het gaat om communicatie, positionering en persoonlijk leiderschap. Ondernemerschap kwam daar door de jaren heen bij. Omdat ook grote organisaties ondernemerschap als extra vaardigheid zien voor hun professionals. Dit heeft toegevoegde waarde voor zowel de organisatie als voor de klantbeleving.
Ondernemerschap zit in mijn bloed. Vele generaties van mijn vaderskant waren ondernemer. Niet heel gek dus dat zowel mijn vader als mijn broer ondernemers zijn. Het is kansen zien, niet bang zijn voor een stuk onzekerheid en heel goed alleen kunnen functioneren.
Inmiddels ben ik wel anders gaan kijken naar het in je eentje willen ondernemen. Want er is niets fijner dan wanneer je met collega ondernemers, gelijkgestemden, over het toch wel eenzame vak kunt praten. En elkaar kunt helpen en ondersteunen waar nodig. 

TAKE IN YOUR CEO POSITIO

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik leer je keuzes maken die bijdragen aan waar je wil staan in jouw leven. Ten opzichte van jezelf, je klanten en de dierbaren om je heen. Je ontvangt:
Elke dag een waardevolle, confronterende en duidelijke e-mail inclusief opdrachten.
Een reality check. Wat is goed voor jou en je onderneming?
Toegang tot de besloten Facebookgroep waar ik er voor jou ben om vragen te beantwoorden. Ook kun je je laten inspireren door collega ondernemers.